Jan S en Jan P doen een rondje paradijs.

Narrabeen

Terug richting Sydney. Zoeken naar een camping met het campingboek van de verhuurder, bleek niet te werken. Na 2 tuinkaboutercampings en een flink stuk omrijden hebben we uiteindelijk via ons navigatiesysteem een camping gevonden in Narrabeen. Mooi aan de kust, vlak boven Sydney, zonder tuinkabouters. Dinsdagavond checken we in. Een mooie camping met draadloos internet. Kunnen we mooi even de achterstand inhalen en weer wat foto's op de site knallen. We blijven hier vannacht ook nog, zodat we even kunnen relaxen. Weer een beetje Fiji Time. Na de lange wandelingen van de afgelopen dagen is dat wel even relaxed. lekker even het strand op en vanmiddag met de bus naar Manly.

Reacties

Reacties

Marije

Hoi!
Dit klinkt allemaal heel bekend, als je vanuit Narrabeen omhoog kijkt, kijk je tegen Collaroy Plateau aan, dat is waar ik een jaar heb gezeten!
Ik werkte in Collaroy! Er zit nu een grote kite/windsurfshop vlakbij de golfbaan van Longreef (Anzac avenue). De surfshop tegenover de Pie-shop in Collaroy is waar nu mijn oude baas nog werkt!
Mochten jullie nog tijd over hebben, rij dan ook nog ff naar PalmBeach!
Groetjes,

Marije

arjen

Hahaha, die wicked winkel in collaroy. Gastvrije mensen aldaar....

Klinkt goed allemaal. en eh.. Hoe was Manly, did i say enough???

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!