Jan S en Jan P doen een rondje paradijs.

Toch nog een dagje kitesurfen!

Zaterdag was de dag dat we eigenlijk naar Fraser Island wilden, maar omdat het al was volgeboekt kunnen we morgen pas weg. Ach, niks aan te doen. Doen we lekker een relaxdagje, dachten we.

Eerst even boodschappen gedaan en ook niet onbelangrijk: Een duikbril gekocht voor morgen. Mocht de boot het niet halen..........

In gedachten hadden we de kitespullen al ingepakt, omdat er nogal wat groot ongedierte schijnt rond te zwemmen bij Fraser Island, waar we nu vlakbij zitten. Maar de wind lokte ons vandaag toch weer het water op. Er waren ook mensen aan het zwemmen en er kwam nog een kiter voorbij, dus dan zou het met haaien ook wel wat meevallen. Dus we konden toch nog lekker het kiteseizoen officieel afsluiten in short en lycra! Jan S met 9 en Jan P met 11. Geen foto's deze keer, maar wel een lekkere sessie op heerlijk warm blauw water.

Totdat Jan S ineens in 1 streep terug racete naar het strand. Ik vond het al een beetje vreemd dus ging even kijken of er niks aan de hand was en ben toen nog een paar rakjes gaan varen. Toen ik op de kant kwam, bleek dat Jan S een hele grote staart (halve meter breed) net naast zijn board in het water had zien verdwijnen. Achteraf waarschijnlijk een walvisachtige of een of andere bruine dolfijn, maar op het moment zelf was hett toch behoorlijk schrikken. Het zet je in ieder geval wel aan het denken en we besloten ook maar dat het mooi was geweest. We hadden al dik een uur gevaren, dus het was ook wel prima. De kitespullen zijn nu toch echt ingepakt, want na Fraser Island crossen we een dagje door richting Cairns. Daar is het sowieso al te gevaarlijk om te kiten vanwege de krokodillen. Nu nog even wat spulletjes inpakken voor morgen en dan lekker vroeg pitten. Morgenochtend om 6 uur moeten we onze 4X4 ophalen en vertrekken we richting Fraser!

Cheers mates!

Jan en Jan

Reacties

Reacties

arjen

volgens mij was het een blauwe finvis...

wel creepy... en Karin... mocht je dit lezen, dit gebeurd jou niet hoor!! no worries!!

good trip home.. en eh, de plannen voor next sat. zijn al gemaakt. A nice beer in the new Irish pub in 058!! haha.

Esmé

Is zo'n blauwe vinvis net zo gevaarlijk als een pelikaan?

freerk

volgengs mij is die pelikaan veeel gevaarlijker

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!